Opstart afhaalbib!

In deze moeilijke tijden is er een klein lichtpuntje: we lanceren hierbij onze afhaalbib! Zo kan je, zonder in aanraking te komen met anderen, toch genieten van een leuk boek.

Hoe ga je te werk?

Raadpleeg de catalogus op vorselaar.bibliotheek.be en maak je keuze.

Controleer via ‘Waar staat het’ of je gekozen item aanwezig is.

Stuur ons een mailtje via bibliotheek@vorselaar.be of telefoneer via 014 50 71 82.

Vermeld de titel en de auteur van de items die je wil ontlenen (maximum 8 stuks per lid).

Vermeld ook de naam van de lidkaart waarop je materiaal wil reserveren.

De bibmedewerkers maken met jou een afspraak om je gereserveerde materiaal te komen ophalen in de bibliotheek.

Uitgeleende materialen kan je via de inleverschuif terug binnenbrengen. Het materiaal wordt drie dagen in quarantaine gehouden voor het opnieuw in de collectie terechtkomt.

We behandelen de aanvragen in chronologische volgorde.

Laat de materialen door slechts één persoon (geen kinderen) afhalen via de inkom van de bib.

We verlengen de uitleentermijn van de geleende materialen tot 3 weken na de vermoedelijke heropening en er volgen intussen geen nieuwe boetes.