Eengemaakt reglement Bibliotheek Neteland

De bibliotheken van Vorselaar, Grobbendonk, Herentals, Herenthout en Olen werken al een hele tijd samen. Onder de noemer Bibliotheek Neteland organiseerden we al tal van activiteiten: zomerlezen, najaarslezingen, het Groot Dictee,…

Samen kunnen we meer dan alleen. En vooral: samen kunnen we ook meer voor jou betekenen. Daarom versterken we in oktober onze samenwerking. Vanaf dan hebben de 5 bibliotheken een eengemaakt lidmaatschap en dienstreglement. De regels en tarieven voor alle leden in Vorselaar, Grobbendonk, Herentals, Herenthout en Olen worden dan gelijk.

Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste wijzigingen.

Tabel wijzigingen Vorselaar reglement

Heb je nog bijkomende vragen?

Je kan het volledige dienstreglement van Bibliotheek Neteland vanaf 6 oktober nalezen op www.bibliotheek.vorselaar.be. Of mail naar bibliotheek@vorselaar.be voor meer info.