Op dinsdag- en donderdagochtend tussen 9.30 u. en 11.30 u. kan je weer terecht in ons digidaklokaal voor de vrije inloop.

Lees verder

Vanaf nu kan je via de bib gratis e-boeken lezen op een eigen toestel naar keuze. Meld je aan met je Mijn Bibliotheek-profiel op het cloudLibrary-platform om het aanbod te ontdekken en meteen je eerste e-boeken te lenen.

Lees verder
Afbeelding open boek

Bib stopt met kaften

In het kader van de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen is voor de bibliotheek de tijd aangebroken om te stoppen met het kaften van de boeken.

Lees verder
Logo Bibliotheek Neteland

Bibliotheek Vorselaar heropent op 8 juni!

Vanaf maandag 8 juni openen de bibliotheken van Neteland (Olen, Herentals, Herenthout, Grobbendonk, Vorselaar) opnieuw hun deuren. Om de veiligheid van zowel de bezoekers als medewerkers te garanderen, gelden de volgende richtlijnen.

Lees verder

Opstart afhaalbib!

In deze moeilijke tijden is er een klein lichtpuntje: we lanceren hierbij onze afhaalbib! Zo kan je, zonder in aanraking te komen met anderen, toch genieten van een leuk boek.

Lees verder

Update Corona: bibliotheek gesloten

De maatregelen rond het coronavirus worden verstrengd. Om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan zal de openbare bibliotheek van Vorselaar sluiten tot 3 mei (datum onder voorbehoud). De geplande activiteiten zijn afgelast. Ook de Digidak-werking wordt opgeschort tot nader order.

Boeken kunnen steeds ingeleverd worden via de inleverschuif. Voor meer informatie kan u de gemeentelijke website raadplegen, waar regelmatig updates worden geplaatst.

Bedankt voor uw begrip.

Lees verder

Activiteiten Digidak opgeschort!

We moeten u niet vertellen dat het coronavirus (Covid-19) oprukt in ons land. De grootste zorg is om de meest kwetsbare personen, zoals ouderen, te beschermen. Onderlinge contacten moeten -uit voorzorg- zoveel mogelijk worden vermeden. Enkel door de verspreiding van het virus zo veel mogelijk te beperken kan de gezondheidszorg gewaarborgd blijven de komende tijd. Hiervoor rekenen we op uw hulp en begrip de komende weken. De meeste openbare activiteiten zullen allemaal systematisch worden geannuleerd.

Lees verder

Samen veerkrachtig

Van 1 tot 10 oktober was het de 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid. Zeg maar de Vlaamse versie van de Werelddag van de Geestelijke Gezondheid. “Samen Veerkrachtig” was dit jaar opnieuw het thema van de 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid. Ook de bibliotheek deed mee.

Lees verder
Foto van een houten tafel met drie kranten op en een theekop

Sluitingsdagen 2020

Bekijk hier het overzicht van de sluitingsdagen in 2020.

Lees verder