digidak

Alle informatie over de digidakwerking in Vorselaar.

In juli en augustus is er enkel Vrije Inloop op donderdagvoormiddag, van 9.30 tot 11.30 uur.

Inschrijven voor de nieuwe lessenreeks (september - december) kan op donderdag 2 september van 10 tot 12 uur en van 18 tot 20 uur in het digidaklokaal in de bib!

Planning digidak september 2021
Logo Digidak Vorselaar.jpg

Update: heropstart vrije inloop. Op dinsdag- en donderdagochtend tussen 9.30 u. en 11.30 u. kan je weer terecht in ons digidaklokaal voor de vrije inloop. Onze medewerkers helpen je bij al je digitale vragen. Hou wel rekening met de geldende maatregelen! Een mondmasker is verplicht en er mogen maximaal twee klanten het lokaal binnen. Als je niet binnen kan, wacht je even in de leeszaal. Zitten daar ook al mensen te wachten, dan wacht je buiten of kom je op een ander moment terug. Al het materiaal wordt na elk bezoek ontsmet. Zo houden we het voor iedereen veilig.

Nieuw: contactloos digipunt. Raken je digitale problemen thuis niet opgelost? Dan kan je nu ook de computer van het contactloos digipunt gebruiken in het digidak-lokaal in de bibliotheek. Met deze computer sta je rechtstreeks in contact met een medewerker van digidak via Skype. Het toestel wordt voor en na elk gebruik ontsmet. Bel naar 014 50 72 81 om een afspraak te maken.

Sinds het begin van de coronamaatregelen werden de lessen van digidak Vorselaar opgeschort. Bij computerproblemen kan je met een vrijwilliger van digidak chatten via de website. Telefonisch kan je contact opnemen via het nummer 014 71 11 03 van maandag tot en met vrijdag van 10u. tot 18u. De vrije inloop is ondertussen ook terug opgestart.