Boek
Nederlands

De geheime spiegel

Thea Stilton (auteur), Sandra Verhulst (vertaler), Giuseppe Facciotto (illustrator)
De Thea Sisters moeten in korte tijd acht magische bollen zien te vinden. Het is de enige kans om de boosaardige betovering te verbreken. Zullen ze daarin slagen? Voorlezen vanaf ca. 7 jaar, zelf lezen vanaf a. 9 jaar.
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Italiaans
Oorspr. titel
Lo specchio segreto delle Fate
Uitgever
Mechelen: Baeckens Stilton, 2020
312 p. : ill.
ISBN
9789059248359 (hardback)

Besprekingen

In dit nieuwe avontuur in de reeks 'Thea Sisters : de Zeven Rozen' moeten de Thea Sisters door alle acht de fantasiewerelden reizen om glazen bollen te bemachtigen die de kern van die fantasiewereld bevatten. Dit is de enige manier om de kwaadaardige betovering van een magische spiegel te breken, die alles in as zal veranderen. Gelukkig hebben ze op hun vorige missies veel vrienden gemaakt in de rijken van Fantasia, maar de tijd dringt en Will Mystery is ook nog eens vermist. In deze race tegen de klok ontmoeten ze weer veel oude en nieuwe fantasiewezens en puzzelen ze stukje voor stukje het verhaal van de spiegel bij elkaar. Zullen ze op tijd zijn om Will Mystery en de fantasiewerelden te redden? Dit achtste deel van de luxueus uitgevoerde, kloeke Zeven Rozen-serie, na 'Sterren in duisternis'* (2019), staat weer vol sprookjesachtige kleurenillustraties in de bekende stijl van de Stilton-boeken. Op elke bladzijde valt wel iets te zien en een aantal illustraties beslaan een spread. Ve…Lees verder

Over Thea Stilton

Thea Stilton is een personage uit de televisieserie en boekenreeks Geronimo Stilton.

Thea is de jongere zus van Geronimo. Ze is journalist en fotograaf van De Wakkere Muis en is tevens schrijfster. Thea Stilton heeft op het Topford College (Walviseiland, behoort tot Muizeneiland) gezeten en geeft hier nu ook les.

Zie ook

  • Lijst van boeken van Thea Stilton
Lees verder op Wikipedia

Suggesties