E-boek
Nederlands

De Cock en de schim uit het verleden

Peter Römer (auteur), A.C. Baantjer (naar het werk van)
+1
De Cock en de schim uit het verleden
×
De Cock en de schim uit het verleden De Cock en de schim uit het verleden

De Cock en de schim uit het verleden

In de reeks:
Baantjer; 88
Genre:
'De Cock en de schim uit het verleden' is Baantjer nummer 88. De Cock en Vledder van Bureau Warmoesstraat worden door een makelaar gebeld. Achter een muurtje in een huis aan het Vondelpark vindt men het lijk van een man die 30 jaar geleden vermist werd. De Cock onderzocht indertijd deze zaak en wordt nu wederom voor een raadsel gesteld.
Titel
De Cock en de schim uit het verleden
Auteur
Peter Römer 1952-
Naar het werk van
A.C. Baantjer
Taal
Nederlands
Uitgever
[Plaats van uitgave niet vastgesteld]: VBK Media, 2021
1 digitaal bestand
ISBN
9789026152290
CloudLibrary
7eqr8z9

Over Peter Römer

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Monique Babtist

Peter Römer (Amsterdam, 15 september 1952) is een Nederlandse acteur, televisieproducent en -regisseur alsook schrijver en scenarioschrijver.

Carrière

Römer begon zijn carrière als acteur bij toneelgroep Centrum. Naast het toneel speelde hij ook vele rollen op televisie, waaronder Marius in Pagnol (Willy van Hemert) en de serie Dagboek van een herdershond. Ook speelde hij in de films Pastorale 1943 en Dokter Pulder zaait papavers van Bert Haanstra. Voor Centrum schreef hij een zestal toneelstukken, waaronder Het leven lacht je toe en Escolette Ay Ay Ay. Na 1985 speelde, schreef en regisseerde hij voornamelijk voor televisie. Hij schreef onder andere het scenario van de televisieseries De Brekers, De kip en het ei en Baantjer, waar hij ook twaalf jaar de producent van was. In de serie De kip en het ei speelde hij samen met zijn va…Lees verder op Wikipedia

Suggesties