Het dorp van de zwaluwen : Oradour-sur-Glane

Marc De Bel (auteur)
+1
Het dorp van de zwaluwen : Oradour-sur-Glane
×
Het dorp van de zwaluwen : Oradour-sur-Glane Het dorp van de zwaluwen : Oradour-sur-Glane

Het dorp van de zwaluwen : Oradour-sur-Glane

Doelgroep:
Vanaf 12-14 jaar
Titel
Het dorp van de zwaluwen : Oradour-sur-Glane
Auteur
Marc De Bel
Taal
Nederlands
Uitgever
Kalmthout: Pelckmans, 2021
193 p. : ill.
ISBN
9789463833097 (paperback)

Andere formaten:

Over Marc De Bel

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Fruitpunchline

Marc de Bel (Kruishoutem, 7 mei 1954) is een Vlaams jeugdauteur. Voordat hij met zijn schrijverscarrière begon was hij (van 1974 tot 1983) onderwijzer. Met een van zijn leerlingen, Stedho, maakte hij twee stripalbums, die hij in eigen beheer uitgaf. De Bel werd vervolgens voltijds schrijver. Hij is gehuwd en heeft vier kinderen.

Bibliografie

Hieronder volgt een lijst van zijn boeken.

  • 1987 - Het ei van oom Trotter (Van Halewyck, 17e druk 2017)
  • 1988 - Meester Pluim en het praatpoeder (Infodok, 5e druk 1998)
  • 1988 - Wimpie en de wensautomaat (Infodok)
  • 1989 - Blinker en de bakfietsbioscoop (Infodok, 6e druk 1997)
  • 1989 - Het dagboek van Zwarte Piet (Infodok, 2e druk 1998)
  • 1989 - De kracht van Ajajatsoe (Infodok, 5e druk 1997)
  • 1990 - De knetterkwabmachine (Infodok, 4e druk 1998)
  • 1990 - Blauwe snoepjes (I…Lees verder op Wikipedia