Boek
Nederlands

Het bal van de gemaskerde rat

Marc De Bel (auteur), Frieda Van Raevels (illustrator)
+1
Het bal van de gemaskerde rat
×
Het bal van de gemaskerde rat Het bal van de gemaskerde rat
In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 6-8 jaar
Spekkie’s familie viert jaarlijks het Bal van de Gemaskerde Rat. Er is ook een open podium. Spekkie en zijn nichtje doen hieraan mee. Spikkel mag niet naar het bal van haar ouders. Dan is Spekkie’s nichtje plots ziek.
Onderwerp
Feesten, Optreden
Leesniveau
AVI E5, AVI 6
Titel
Het bal van de gemaskerde rat
Auteur
Marc De Bel
Illustrator
Frieda Van Raevels
Taal
Nederlands
Editie
1
Uitgever
Sint-Niklaas: Abimo, 2012
74 p. : ill.
ISBN
9789059328334 (hardback)

Over Marc De Bel

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Fruitpunchline

Marc de Bel (Kruishoutem, 7 mei 1954) is een Vlaams jeugdauteur. Voordat hij met zijn schrijverscarrière begon was hij (van 1974 tot 1983) onderwijzer. Met een van zijn leerlingen, Stedho, maakte hij twee stripalbums, die hij in eigen beheer uitgaf. De Bel werd vervolgens voltijds schrijver. Hij is gehuwd en heeft vier kinderen.

Bibliografie

Hieronder volgt een lijst van zijn boeken.

  • 1987 - Het ei van oom Trotter (Van Halewyck, 17e druk 2017)
  • 1988 - Meester Pluim en het praatpoeder (Infodok, 5e druk 1998)
  • 1988 - Wimpie en de wensautomaat (Infodok)
  • 1989 - Blinker en de bakfietsbioscoop (Infodok, 6e druk 1997)
  • 1989 - Het dagboek van Zwarte Piet (Infodok, 2e druk 1998)
  • 1989 - De kracht van Ajajatsoe (Infodok, 5e druk 1997)
  • 1990 - De knetterkwabmachine (Infodok, 4e druk 1998)
  • 1990 - Blauwe snoepjes (I…Lees verder op Wikipedia