E-boek
Nederlands

Doelwit

Linda Jansma (auteur)
De vertrouwenspersoon van een middelbare school gaat zelf op onderzoek uit wanneer de politie niet gelooft dat een voormalige leerling door eerwraak wordt bedreigd.
Onderwerp
Eerwraak
Titel
Doelwit
Auteur
Linda Jansma
Taal
Nederlands
Editie
1
Uitgever
[Plaats van uitgave niet vastgesteld]: De Crime Compagnie, 2014
1 digitaal bestand
ISBN
9789461091628
CloudLibrary
7hxxgr9

Over Linda Jansma

Linda Jansma (19 oktober 1967) is een Nederlandse schrijfster van thrillers.

Zij groeide op in Amsterdam, verhuisde op haar dertiende naar Almere maar trok zich in 2018 terug in een dorp in Friesland waar zij nu nog steeds woont. In 2009 stuurde zij haar manuscripten naar diverse uitgeverijen, waarna het niet lang duurde voordat ze in 2010 met haar eerste thriller Caleidoscoop debuteerde bij uitgeverij De Crime Compagnie (voorheen Verbum Crime). Met dit boek won ze de Schaduwprijs, de prijs voor het beste Nederlandstalige spannende debuut.

Naast de Schaduwprijs werd haar boek Schuilplaats verkozen tot Beste Vrouwenthriller 2013, en stond zij op de longlist van zowel de Gouden Strop als de Diamanten Kogel. Naast auteur is Linda Jansma ook tekstschrijfster en beoordeelt zij manuscripten.

Op 1 oktober 2015 maakte producent Incredible Film bekend dat regisseur Diederik van Rooijen het boek Verbroken zal gaan verfilmen.

Lees verder op Wikipedia