Grote letter
Nederlands

Huisje, boompje, feestje

Jill Mansell (auteur), Marja Borg (vertaler)
Molly Hayes heeft het niet getroffen in de liefde. Telkens weer valt ze op de foute mannen. Wanneer de ideale man naast haar deur komt wonen – hij is knap, single en heeft een baby – wil ze niet toegeven aan de vlinders in haar buik, uit angst voor een nieuwe teleurstelling.
Titel
Huisje, boompje, feestje
Auteur
Jill Mansell
Vertaler
Marja Borg
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Don't want to miss a thing
Editie
1
Uitgever
Abcoude: Grote Letter Bibliotheek, 2014
2 dl.
ISBN
9789036429115 (hardback)

Andere formaten:

Besprekingen

Dexter Yates leidt een luxe leven in Londen dat draait om werk, vrouwen en snelle auto’s. Maar zijn leven neemt een volledig andere wending als zijn zus onverwacht overlijdt en hij de voogdij krijgt over haar acht maanden oude dochter Delphi. Hoewel Dexter moet wennen aan het idee, ziet hij al snel dat een hippe Londense flat niet de beste plek is om een baby op te laten groeien. Hij besluit te verhuizen naar een rustig, pittoresk dorpje. Hier wordt hij als alleenstaande (pleeg)vader met een baby al snel het middelpunt van de belangstelling. Het opvoeden van een baby gaat hem niet altijd even gemakkelijk af, maar zijn buurvrouw kunstenares Molly Hayes wil hem daarbij graag helpen. Lekker leesbare chicklit van de populaire Engelse bestsellerauteur. Door het originele onderwerp is het, ondanks het verder vrij voorspelbare verloop, verfrissend. Naast het hoofdverhaal zijn er verschillende zijlijnen over de levens en vooral liefdes van andere bewoners van het dorpje. In de laatste hoofdst…Lees verder

Over Jill Mansell

Jill Mansell (15 juni 1957) is een Brits schrijfster van chick literature. Haar boek Geluk in het spel bereikte in oktober 2004 nummer 1 van de Nederlandse boekenverkoop.

Levensloop

Voordat Jill Mansell fulltime besloot te gaan schrijven werkte zij jarenlang in een ziekenhuis in Bristol. Ze volgde een avondcursus in creatief schrijven en begon met de hand verhalen te schrijven, waarvan zij dacht dat het een goed boek zou worden. Drie van haar medecursisten en zijzelf zijn nu gepubliceerde schrijvers.

Ze woont in Bristol met haar man en kinderen.

Bibliografie

  • Fast Friends (nog niet vertaald) (1991)
  • Solo (Solo) (1992)
  • Top Hit (Kiss) (1993)
  • Kapers op de Kust (Sheer Mischief) (1994)
  • Open Huis (Open House) (1995)
  • Drie is te veel (2011) (Two'…Lees verder op Wikipedia