Vertelplaten
Nederlands

De wiebelbillenboogie

+1
De wiebelbillenboogie
×
De wiebelbillenboogie De wiebelbillenboogie

De wiebelbillenboogie

Doelgroep:
Vanaf 3-5 jaar
Als mama even weg moet, zorgt papa voor de kinderen zoals alleen hij dat kan. Binnen de kortste keren wordt het een vrolijke bende. Alles kan en alles mag. Wat zou mama daarvan vinden?
Set met 14 vertelplaten met illustraties uit de Wiebelbillenboogie van Guido van Genechten; Prentenboek van het jaar 2010.
Plano gesneden en voorzien van afwasbaar matlaminaat voor zo vast te houden of te
Onderwerp
Ouders
Titel
De wiebelbillenboogie
Auteur
Guido Van Genechten
Taal
Nederlands
Uitgever
Hasselt: Clavis, 2009
14 vertelplaten
Aantekening
Vertelplaten voor kamishibai
ISBN
9789044812022

Andere formaten:

Over Guido Van Genechten

Guido Van Genechten (Mol, 19 augustus 1957) is een Vlaamse auteur en illustrator. Guido Van Genechten is wereldwijd bekend met zijn prentenboeken.

In 1995 verscheen In het donker het eerste in een inmiddels omvangrijke reeks prentenboeken voor peuters en kleuters. Het bekendste figuurtje door hem ontworpen is waarschijnlijk het konijntje met het slap oortje Rikki.

Guido Van Genechten studeerde typografie en werkte jarenlang in de grafische sector, waar hij vooral bezig was met lay-out en montage. Intussen volgde hij lessen tekenen, schilderen, grafiek en fotografie aan de kunstacademie van Mol.

Zijn prentenboeken verschenen in vele talen. In 2010 is zijn prentenboek Wiebelbillenboogie prentenboek van het jaar 2010 en staat centraal in de Nationale Voorleesdagen.

Bibliografie

Kijk je mee

  • Tamme beestjes (Clavis)
  • Wilde beestjes (Clavis)

Max