Dwarsligger
Nederlands
Een dierenarts worstelt met haar gewicht. Als ze verliefd wordt op de knappe eigenaar van een labrador, besluit ze te gaan lijnen.
Titel
Zwaar verliefd!
Auteur
Chantal Van Gastel
Taal
Nederlands
Editie
7
Uitgever
Amsterdam: Dwarsligger, 2010
491 p. ; 12 cm
ISBN
9789049800499 (paperback)

Besprekingen

Dierenarts Isa is te zwaar en past daardoor niet meer in leuke hippe kleding. Ze wordt verliefd op Ruben, de knappe eigenaar van een labrador, en besluit te gaan lijnen. Haar vriendinnen hebben er geen begrip voor dat ze minder snoept, maar samen met haar zus bezoekt ze een sportschool. Daar komt ze Ruben weer tegen en langzaam ontstaat er iets moois. Als onverwacht de knappe ex van Ruben op het toneel verschijnt, lijkt hij aan haar de voorkeur te geven. Deze roman is te vergelijken met de televisieserie Sex & the city. Drie vriendinnen doen hun best een man aan de haak te slaan en hebben intussen problemen met hun gewicht, geld en werk. Hoewel nogal oppervlakkig en voorspelbaar zullen de liefhebbers van de serie het verhaal waarschijnlijk wel leuk vinden, zeker omdat het met de nodige humor is geschreven en een happy-end heeft. Uitgave in zakformaat op dundrukpapier als zogenoemde 'dwarsligger'; de regels lopen evenwijdig met de rug, zodat de lezer het boek een kwartslag moet keren e…Lees verder

Over Chantal Van Gastel

Chantal van Gastel (Breda, 1980) is een Nederlandse schrijfster. Haar boeken zijn in te delen in het genre chicklit: romantische en grappige feel good-verhalen.

Bibliografie

  • Zwaar verliefd! (2008)
  • Zwaar beproefd! (2009)
  • Geknipt voor jou (2010)
  • Zoek het maar uit (2011)
  • Zwaar verguld! (2013)
  • Zomer in New York (2013)
  • 21 zomers (2014)
  • Ik wist het (2014)
  • Winter in New York (2015)
  • Zonder jou (2016, samen met haar zus Priscilla van Gastel)
  • Bestemd voor mij (2018)

Prijzen

  • Geknipt voor jou werd door de lezers van Chicklit.nl verkozen tot Boek van het Jaar 2010.
  • Zoek het maar uit werd door de lezers van Chicklit.nl verkozen tot Boek van het Jaar 2011.
  • Zwaar verguld! werd door de lezers van Chicklit.nl verkozen tot Boek van het Jaar 2013.
<…Lees verder op Wikipedia