Inspecteur Patrik Hedström en zijn team onderzoeken de verdwijning van een jong meisje terwijl zijn vrouw, schrijfster Erica Falck, een oude familietragedie ontrafelt.
Titel
Leeuwentemmer
Auteur
Camilla Läckberg
Vertaler
Elina van der Heijden Wiveca Jongeneel
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Zweeds
Oorspr. titel
Lejontämjaren
Uitgever
[Plaats van uitgave niet vastgesteld]: Overamstel Uitgevers, 2022 | Andere uitgaves
1 digitaal bestand
ISBN
9789044361452
CloudLibrary
adob8hr9

Andere formaten:

Over Camilla Läckberg

CC BY 3.0 - Foto van/door Suz

Camilla Läckberg (Fjällbacka, 30 augustus 1974) is een Zweedse schrijfster van misdaadromans.

Persoonlijk

Camilla, geboren Jean Edith Camilla Läckberg, is van huis uit econoom maar tegenwoordig fulltime schrijfster. Ze woont in Stockholm met haar drie kinderen en haar partner. De meeste van haar boeken spelen zich af aan de westkust van Zweden, de streek waar ze ook geboren is.

Bibliografie

  • 2020: Vingar av silver - Zilveren vleugels (2020), ISBN 9789044354447
  • 2019: Kvinnor utan nåd - Vrouwen zonder genade (2019), ISBN 9789044356274
  • 2019: En bur av guld - Gouden kooi (2019), ISBN 9789044354423
  • 2017: Häxan - Heks (2017), ISBN 9789041420152
  • 2014: Lejontämjaren - Leeuwentemmer (2015), ISBN 9789026329357
  • 2010: Änglamakerskan - Engeleneiland (2012), ISBN 9789049804848
  • 2009: Fyrvakta…Lees verder op Wikipedia

Suggesties